ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2019-20

Εκδήλωση Υποδοχής και Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2019-20

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες

Με χαρά σας καλωσορίζω στο Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σας εύχομαι καλή παραμονή στο τμήμα μας, υγεία σε σας και τις οικογένειές σας και καλή πρόοδο στις σπουδές σας.

Θέλω να σας δώσω μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την αρχή της φοιτητικής σας ζωής στο Τμήμα Μαθηματικών.

Εκδήλωση Υποδοχής

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ. στο Αμφιθέατρο Καραθεοδωρή (2ος όροφος Κτηρίου Μαθηματικών) καλώ εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μια εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών. Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση για τις βασικές λειτουργίες του τμήματος, το πρόγραμμα σπουδών και τις υποδομές του τμήματος και του πανεπιστημίου.

Εγγραφές

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών εγγραφών του Υπουργείου Παιδείας έχει ενεργοποιηθεί και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας μέχρι και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίο 2019. Η διεύθυνση της πλατφόρμας είναι https://eregister.it.minedu.gov.gr/

Μετά την ηλεκτρονική εγγραφή, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στο Τμήμα Μαθηματικών,  όπου θα πρέπει να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να παραλάβετε τους κωδικούς πρόσβασης στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες. Για τους επιτυχόντες μέσω πανελλαδικών εξετάσεων οι εγγραφές θα γίνουν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίο 2019, ώρα 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο Καραθεοδωρή, αμέσως μετά την εκδήλωση υποδοχής. Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να έχετε μαζί σας.

    Ανακοίνωση Εγγραφών

    Υπεύθυνη δήλωση περί μη εγγραφής σε άλλο τμήμα ΑΕΙ

Για τους επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία των αλλοδαπών-αλλογενών και αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής οι εγγραφές θα γίνουν σε επόμενη φάση και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Έναρξη μαθημάτων - Πληροφορίες

Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου αρχίζουν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019. Στην ιστοσελίδα του τμήματος μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις βασικές ημερομηνίες του ακαδημαϊκού έτους,  τα ενδεικτικά προγράμματα αναθέσεων μαθημάτων για το χειμερινό και για το εαρινό εξάμηνο, και το ωρολόγιο πρόγραμμα του χειμερινού εξαμήνου. Ανεξάρτητα από το αν έχετε ολοκληρώσει ή όχι την εγγραφή σας, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε την παρακολούθηση των μαθημάτων από την αρχή κανονικά και συστηματικά.

Σας καλωσορίζω και  πάλι και σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Με εκτίμηση,

Απόστολος Μπουρνέτας
Πρόεδρος Τμήματος Μαθηματικών