ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2022-23

Κατά το τρέχον, χειμερινό, εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023,  δίνεται  η  δυνατότητα σε φοιτητές του Τμήματος Μαθηματικών να παρακολουθήσουν τα εξής  μαθήματα του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
     Μάθημα 1. Λογιστική Ι (191)
    Μάθημα 2. Μικροοικονομική Θεωρία I (391)
    Μάθημα 3. Μακροοικονομική Θεωρία Ι (392)
Επιτρέπεται να δηλώσει κανείς οποιαδήποτε από τα παραπάνω μαθήματα μόνο εφόσον βρίσκεται τουλάχιστον στο 3ο έτος σπουδών και έχει περάσει τουλάχιστον 6 υποχρεωτικά μαθήματα. Επίσης, πρέπει να υπολογίσει τα μαθήματα αυτά (τα οποία δεν θα είναι διαθέσιμα για δήλωση στο «my-studies») στο σύνολο των μαθημάτων που δικαιούται να δηλώσει αναλόγως του εξαμήνου φοίτησης. Το κάθε μάθημα θα δηλωθεί στους 30 φοιτητές που θα το ζητήσουν και θα έχουν τον καλύτερο μέσο όρο βαθμών ως τώρα.
Πληροφορίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων υπάρχουν στον σύνδεσμο
www.econ.uoa.gr/anakoinoseis_kai_ekdiloseis/proboli_anakoinosis/orologio_programma_didaskalias_cheimerinoy_examinoy_akad_etoys_2022_23_enarxi_didaskalias_3102022/
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες του Τμήματος Μαθηματικών να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα μέχρι την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.

forms.gle/iJJzwUCYeaNv7DiG6

Η επιλογή θα γίνει με βάση τα κριτήρια που αναφέρθηκαν παραπάνω από αρμόδια επιτροπή που έχει οριστεί από το Τμήμα Μαθηματικών.

Από το Τμήμα Μαθηματικών