ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΦΜΕΑ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Μαθηματικών διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για Φοιτητές με Αναπηρία, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, ώρα 15:00-16:00, στο Αμφιθέατρο 23 του Τμήματος Μαθηματικών.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εργαζόμενοι από τη Μονάδα Προσβασιμότητας του ΕΚΠΑ και μέλη ΔΕΠ από την Επιτροπή Υποστήριξης ΦμεΑ.

Θα γίνει...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ERASMUS+

ΟΙ φοιτητές όλων των τμημάτων του ΕΚΠΑ1 καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS+ για το εαρινό εξάμηνο του 2019-20. Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν θα αφορούν φοίτηση για σπουδές στα εξής Πανεπιστήμια-μέλη της CIVISalliance: Το Πανεπιστήμιο της Μασσαλίας, Université dAix - Marseille (Γαλλία), το Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Η συνέλευση του Τμήματος Μαθηματικών συζήτησε το θέμα της πρόσκλησης εκ μέρους της Υπουργού και του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την έκφραση απόψεων σχετικά με σχεδιαζόμενες αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο της ανώτατης εκπαίδευσης.

Το Τμήμα Μαθηματικών, όπως και τα περισσότερα ακαδημαϊκά τμήματα της χώρας, έχει αντιμετωπίσει τα...

ΘΕΜΑ: 141. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι: ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 23/11

Οι διαλέξεις του μαθήματος «Πληροφορική Ι» της Πέμπτης 14/10/2019, που δεν γίνονται λόγῳ της απόφασης της Συνέλευσης του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ για κατάληψη του κτιρίου του Τμήματος Μαθηματικών από 13/11 μέχρι 17/11  θα αναπληρωθούν το Σάββατο 23/11/2019 ως εξής:
Α.Μ. 0,1,2,6,7: 09:00-11:00 ΑΜΦ 23

Α.Μ. 3,4,5,8,...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ο  κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος, μεταπτυχιακός φοιτητής  στην  Κατεύθυνση των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, θα παρουσιάσει τη διπλωματική του εργασία με τίτλο:

«Gauss and anti-Gauss quadrature formulae»

την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 στην Αίθουσα Α12.

Η  Τριμελής Επιτροπή

Β. Δουγαλής

Μ. Δρακόπουλος

Σ. Νοτάρης (Επιβλέπων)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ Α. ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ο  κ. Αναστάσιος Κοκκινάκης, μεταπτυχιακός φοιτητής  στην  Κατεύθυνση των Θεωρητικών Μαθηματικών, θα παρουσιάσει τη διπλωματική του εργασία με τίτλο:

«Τοπολογική Χειρουργική σε 3-πολλαπλότητες»

την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 στην Αίθουσα Α12.

Η ουσιαστική επίβλεψη της εργασίας έχει γίνει από την καθηγήτρια της  ΣΕΜΦΕ κ. Σ....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΕΚΟ) ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

ΔΙΑΚΡΙΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: 2η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Η δεύτερη αναπλήρωση του μαθήματος «Διακριτά Μαθηματικά» που χάθηκε λόγῳ κατάληψης, θα γίνει το Σάββατο 9/11/2019 ώρα 11:00 - 14:00 στο Αμφιθέατρο 24.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ

«Διδακτική Απειροστικού Λογισμού» : Αναπλήρωση μαθημάτων που έχουν χαθεί λόγω καταλήψεων θα γίνει το Σάββατο 9/11/2019 ώρα 09:00 - 13:00 σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί.