ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οδηγίες Προσέλευσης και Αποχώρησης στις Εξετάσεις

Προς του φοιτητές του Τμήματος Μαθηματικών

Για την ομαλή είσοδο, παραμονή αλλά και έξοδο από το κτήριο Μαθηματικών κατά τη περίοδο των εξετάσεων του εαρινού εξαμήνου 2019-20 παρακαλείστε να ακολουθήσετε με συνέπεια τις παρακάτω οδηγίες:

1) Αν η εξέταση του μαθήματος σας πραγματοποιείται σε πολλά κλιμάκια, βεβαιωθείτε πριν αναχωρήσετε από το σπίτι σε ποιο κλιμάκιο ανήκετε!

2) Η είσοδος στο κτήριο θα γίνεται αποκλειστικά από την κύρια πόρτα μπροστά.

3) Να είστε στην είσοδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εξέτασης. Για την άφιξη σας στο χώρο έγκαιρα και με ασφάλεια σας συνιστούμε ισχυρά να χρησιμοποιήσετε δικά σας μεταφορικά μέσα, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, φροντίστε να έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεση σας για τη μετάβαση στο Πανεπιστήμιο, δεδομένου ότι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις κατά τη μετακίνηση σας με τα ΜΜΜ.

4)Αν χρειαστεί να περιμένετε για την είσοδο σας στο χώρο, τηρήστε τη σειρά προτεραιότητας και τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ σας.

5) Η είσοδος θα γίνεται σταδιακά. Θα εισέρχεστε ένας-ένας, και ακολουθώντας τις οδηγίες των συναδέλφων αλλά και τη σήμανση στο χώρο θα κατευθύνεστε στον τρίτο όροφο στο χώρο στην είσοδο του Αναγνωστηρίου.

6) Εκεί θα σας υποδεικνύεται η θέση σας για την εξέταση, ξεκινώντας από το χώρο του Αναγνωστηρίου και σταδιακά καλύπτοντας όλους τους διαθέσιμους χώρους.

7) Θα υπάρχουν αντισηπτικό και διαθέσιμες μάσκες για όσους φοιτητές επιθυμούν να τις χρησιμοποιήσουν.

8) Στην εξέταση, καλό θα είναι να έχετε μαζί σας μόνον τα απαραίτητα. Τσάντες, κινητά, κράνη και λοιπά προσωπικά είδη θα αφήνονται όπου υποδείξει ο διδάσκων ή ο επιτηρητής.

9) Μετά το τέλος της εξέτασης θα καλείστε να κατεβείτε τη σκάλα μπροστά από το Αναγνωστήριο με κατεύθυνση το δεύτερο όροφο του κτηρίου. Ακολουθώντας τις σημάνσεις θα εξέρχεστε από τις εξόδους του δευτέρου ορόφου με κατεύθυνση το χώρο στάθμευσης μεταξύ Μαθηματικού και Γεωλογικού.

10) Μετά τη λήξη της εξέτασης και την αποχώρηση όλων των φοιτητών ο χώρος θα αερίζεται και θα απολυμαίνεται για να είναι έτοιμος για την επόμενη εξέταση. Για το λόγο αυτό, μετά την αποχώρηση δε θα είναι δυνατή η εκ νέου είσοδος στο χώρο.